Salaattiveneet ovat helppo ja nopea tarjottava: kasaa Cosmopolitan-salaatinlehdelle lempitäytteesi ja nauti rentona alkuruokana tai raikkaana makupalana. Reseptissä klassinen katkaravun, sitruunan ja tillin kombo saa täyteläisyyttä avokadosta.
Cosmopolitan-salaatin lehtiä
100-200 g pakastettuja tai tuoreita katkarapuja
1-2 avokadoa
Kirsikkatomaatteja
1 sitruunan mehu
Tuoretta tilliä tai sitruunamelissaa
Oliiviöljyä
Tuoretta chiliä
Suolaa ja pippuria
Sulata pakastetut katkaravut. Pilko avocado kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit.
Kokoa Cosmopolitan-salaatin lehdelle avokadoa, katkarapuja ja kirsikkatomaatteja. Pirskota suupalan päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua. Koristele tuoreilla yrteillä ja rouhaise päälle mustapippuria ja suolaa. Nauti rentona alkuruokana tai muuna raikkaana makupalana kesäpäivän lomassa.