Salaattiveneet katkaravuilla

Salaattiveneet ovat helppo ja nopea tarjottava: kasaa Cosmopolitan-salaatinlehdelle lempitäytteesi ja nauti rentona alkuruokana tai raikkaana makupalana. Reseptissä klassinen katkaravun, sitruunan ja tillin kombo saa täyteläisyyttä avokadosta.

Cosmopolitan-salaatin lehtiä
100-200 g pakastettuja tai tuoreita katkarapuja
1-2 avokadoa
Kirsikkatomaatteja
1 sitruunan mehu
Tuoretta tilliä tai sitruunamelissaa
Oliiviöljyä
Tuoretta chiliä
Suolaa ja pippuria

Sulata pakastetut katkaravut. Pilko avocado kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit.

Kokoa Cosmopolitan-salaatin lehdelle avokadoa, katkarapuja ja kirsikkatomaatteja. Pirskota suupalan päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua. Koristele tuoreilla yrteillä ja rouhaise päälle mustapippuria ja suolaa. Nauti rentona alkuruokana tai muuna raikkaana makupalana kesäpäivän lomassa.

Facebookpinteresttwitter